dilluns, 24 de juny del 2013

Petició de reunió amb l'Alcalde de Girona i el Regidor de SS.SS per la necessitat d'un espai exclusiu pel Projecte ESCUDELLA SOLIDÀRIA


Benvolguts/des,
Us informem de la petició de reunió que hem fet a l'Alcalde de Girona i el Regidor de Serveis Socials, el Sr. Eduard Berloso, per tal de desencallar el procés que ens permeti la disponibilitat d'un espai exclusiu per al Projecte "ESCUDELLA SOLIDÀRIA".
I us deixem el redactat de la petició de reunió adreçada als Srs. Puigdemont i Berloso, per tal que conegueu els motius que ens han motivat a fer-ho:

"Benvolguts Sr Puigdemont i Sr. Berloso,

A la darrera reunió del Projecte "ESCUDELLA SOLIDÀRIA" del 19.6.2013, de la qual rebreu l'Acta en breu, vàrem coincidir amb la necessitat urgent de disposar d'un espai exclusiu pel correcte desenvolupament de les activitats que engloba el Projecte, tals com el "Cuinem Juntes i Mengem en Familia" i "Confiança Solidària", pels motius següents entre d'altres:

-Degut al context de crisi social sobradament conegut per tots, i al fet que les necessitats ciutadanes en aspectes com l'alimentari augmenten dia a dia, l'espai del que disposem fins ara pel "Cuinem Juntes i Mengem en Familia" (CC Can Ninetes), i "Confiança Solidària" (domicilis particulars), son insuficients per poder fer front a aquest augment.

-La disponibilitat d'aquest espai exclusiu és condició indispensable per poder tirar endavant altres branques del Projecte "ESCUDELLA SOLIDÀRIA", tals com el de Menjadors, que donguin més sortida a les creixents ofertes de voluntariat i peticions perquè es tiri endavant.

-Desde el Projecte "ESCUDELLA SOLIDÀRIA" hem fet gestions per localitzar fonts de recaptació d'aliments primaris, derivats làctics, materials de cuina, i d'altres, ja siguin provinents de particulars, Entitats ciutadanes, Comerciants, Petita i Mitjana empresa, i grans superfícies.
I la disponibilitat d'un espai exclusiu seria el tret de sortida per poder iniciar la campanya de recaptació esmentat, ja que significaria el fet de disposar de magatzem, d'espai per a neveres, congeladors, taules, cadires, i cuines a on instalar els equipaments i estris que ja han estat oferts.
-A més, el fet d'haver de fer tantes actuacions per habilitar l'espai, fer recapte d'aliments i d'altres, i treballar la gestió d'aquest espai, donarà més possibilitats per donar tasques als/les voluntàries que s'han ofert, i permetrà satisfer un dels objectius principals del Projecte (fomentar la recuperació de l'autestima, a través de la implicació i el treball en el Projecte, d'aquells que tinguin necessitats alimentàries bàsiques derivades de la crisi social).

-Degut a que ja portem dos mesos parlant amb el Sr. Berloso la opció de disposar d'aquest espai (el primer mes sense cap opció definida, i aquest darrer mes amb la nostra proposta del local de C/Bastiments de GIRONA), i al fet que la seva indefinició està entorpint les aspiracions i necessitats abans esmentades, creiem bàsic desencallar aquest tema com abans millor.
És per tots els motius exposats que sol.licitem una reunió per parlar de tot plegat, definir el tema de la disponibilitat d'un espai, el paper de les dos parts en la gestió d'aquest espai, i d'altres aspectes derivats.
I us demanem que la reunió sigui abans de la propera reunió de l'"ESCUDELLA SOLIDÀRIA", que serà el proper Dimecres 3 de Juliol de 2013, per tal que hi poguem debatre el resultat de la reunió.

Per últim, us informem que hi aniriem representants de totes les iniciatives que formen part de l'"ESCUDELLA SOLIDÀRIA" (unes 8 persones), i que la reunió hauría de ser a partir de les 19:30h per motius de disponibilitat horària derivats de les nostres obligacions laborals.

Així doncs, esperem la seva resposta i que acceptin la nostra petició de reunió.
Atentament."
Seguirem informant
Atentament.

ESCUDELLA SOLIDÀRIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada