dimecres, 10 de juliol del 2013

Acta Reunió ESCUDELLA SOLIDÀRIA 10.7.2013



LLOC: Centre Cívic Can Ninetes (Sta. Eugènia, 146 GIRONA)
DATA: Dimecres 10 de Juliol de 2013
HORA: 19h

ASSISTENTS: Josep Mª. Dalmau
                              Antònia Vallés
                              David Mérida
                              Xavier Villarreal
                              Rosa Navarro
                              Anna Badia                              

-Comencem la Reunió informant que el dia 17 de juliol hi ha les votacions dels projectes de barri i després veurem el que s’ha votat.

-El local (restaurant de lloguer) que havíem ullat no és factible de llogar perquè no te la cuina equipada i l’altre dia en la reunió amb l’ajuntament ens van dir que com que s’hauria de començar a demanar tot de nou hi hauria molts entrebancs. Es comenta que hi ha un local al costat de l’edifici de la Punxa que podria ser vàlid, s’ha de mirar. Falta implicació institucional de l’ajuntament en el nostre projecte. En Josep Mª. Dalmau comenta que un amic seu té una empresa de treball solidari en Hostaleria on podem aconseguir material de segona o tercera mà.  

-Al Projecte Cuinem Juntes i Mengem en Família, els falta aliments a vegades i quan han de posar de la seva butxaca es frena, necessiten ja un local on poder fer la seva activitat, i poder emmagatzemar gènere i tenir més espai. S’ha de buscar el local i després anar a “Concepte” i demanar que ens el muntin.
També es comenta que els comerços gironins estan farts de col·laborar, som moltes entitats demanant.

-Hem de crear l’entitat amb el NIF, en Xevi passarà els estatuts, per fer-ho només calen tres persones, president, secretari i tresorer que haurien de sortir de la PAH, Cuinem juntes i mengem en família i Confiança Solidària.

-Es farà un escrit conjunt de totes les entitats  integrants d’Escudella Solidària per presentar-lo el dia 19/6 a la Xarxa pel Drets Socials.

-Parlar amb en Pablo Lidoy per veure si a través del Banc del Temps de Sta. Eugènia, es pot fer una arrossada popular com la que van fer el Banc del Temps Pla de Palau pel mes d’agost.

-Es comenta que al GEIEG hi ha servei de càtering que els sobre menjar moltes vegades i la Rosa s’ha ofert per anar a parlar amb ells per veure si les sobres de menjar poden ser utilitzades pel Cuinem Juntes i Mengem en Família.

-L’Antònia ha aconseguit una nevera que donarà a Escudella Solidària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada